Gaest.com ruster sig til global skalering

@jakob

Danske Gaest.com har fået tidligere administrerende direktør for Mobilethink/Tweakker, Thomas Yde Frederiksen, som ny administrerende direktør. Hans opgave bliver at skalere virksomheden internationalt.

Danske Gaest.com har fået tidligere administrerende direktør for Mobilethink/Tweakker, Thomas Yde Frederiksen, som ny administrerende direktør. Hans opgave bliver at skalere virksomheden internationalt.

Gaest.com har skabt en platform, der gør det nemt at finde og booke det perfekte mødelokale eller rammer for at afhodle en workshop. Markedspladsen er Nordeuropas største med mere end 3.000 unikke lokaler og steder.

Men ambitionerne endnu højere for den deleøkonomiske tjeneste.

Nu har den danske start-up taget et stort skridt for at opfylde de globale ambitioner ved at ansætte Thomas Yde Frederiksen i en stilling som ny COO. Som tidligere administrerende direktør for Mobilethink, som er en virksomhed, der tilbyder softwareløsninger til mobile devices (MDM) til globale telekommunikationsselskaber, har Thomas den internationale ledelseserfaring der skal til for at etablere Gaest.com på nye markeder i 2018.

Anders Boelskifte Mogensen fortsætter som CEO, og kan nu i højere grad koncentrere sig om at tegne virksomheden udadtil med fokus på at etablere og styrke vores netværk hos nye og etablerede samarbejdspartnere i udlandet.

“Teamet bag Gaest.com er super kompetent og har på meget kort tid lavet proof of concept og bevist, at at der er et kæmpe potentiale i markedet for online booking kreative steder til møder, workshops, events og så videre. Og det bliver virkelig spændende at sætte min erfaring fra Tweakker og Mobilethink i spil i en helt ny kontekst,” siger Thomas Yde Frederiksen.

Hvad bliver den første opgave og hvor ser du Gaest.com om tre år?

“Det har fra starten været meningen gøre Gaest.com skulle vokse til en global virksomhed. Min første opgave bliver at sikre fortsat vækst i de markeder vi allerede er i og sørge for, at vi også kommer videre ud i endnu flere lande. Om tre år forventer jeg endnu større tilstede i det meste af verden.”

Hvad bliver den største udfordring? 

“Med samarbejdspartnere i flere og flere lande bliver en af udfordringerne at sikre en god balance mellem fælles retning og fleksibilitet i de enkelte markeder.”

Gaest er en løsning på et simpelt problem. Hvordan viderudvikler i produktet og hvordan sikrer i, at i kan skabe innovation?

“Vi leverer allerede et rigtig godt produkt og har teknisk set en rigtig stærk platform, som vi selvfølgelig bliver ved med at udvikle. I dag kan du booke både mødelokale, kaffe og frokost samtidig, og vi har allerede værter, der tilbyder alt fra yogatimer til break out sessions i luksusbiler som Ferrari, Porsche og så videre. Så et naturligt næste skridt vil være, at vi også som platform tilbyder tjenester og ydelser fra tredjepartsservices – en slags app store for services, hvor du kan skræddersy dit møde eller din event på en helt ny måde.”

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY