Grow Aarhus 2022: Læs vores nye magasin om det aarhusianske startupmiljø her!

I dette tema inviterer vi dig på opdagelse i det aarhusianske økosystem. Tættere på de styrker og muligheder, som skubber Aarhus fremad på verdensplan. De fantastiske founders bag succeserne. Og de udfordringer som stadig skal løses.

 Der er noget i luften i Aarhus. Ikke mindre end tre unicorns er født i det aarhusianske økosystemet, og med mere end 7.600 startups er det bare et spørgsmål om tid, før den næste melder sig.

Det imponerende momentum er dog ikke pludseligt opstået ud af den blå luft. En bred vifte af organisationer, etablerede virksomheder, offentlige myndigheder og passionerede ildsjælde i økosystemet har sået frøene gennem flere år.

I Grow Aarhus 2022 går vi tæt på startup-økosystemet i Aarhus og sætter fokus på de særlige styrker og muligheder, der driver det frem. Portrætterer miljøets næste store stjerner. Og kigger nærmere på de udfordringer, som smilets by står overfor.

God læselyst!

FREE E-PAPER:
Get our magazine "Grow Aarhus"

…you will also be signed up for our weekly newsletter with the latest news and stories from the Danish startup-ecosystem!

Vi spammer ikke, og du kan altid afmelde dig igen!
Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY