Hurtigt og langt: Aarhus har potentiale i verdensklasse

@Redaktionen
Hvis du gerne vil hurtigt frem, så gå alene. Hvis du gerne vil langt frem, så gå sammen. Startup-miljøet i Aarhus har potentialet til at gå langt. Virkelig langt. Vores job som miljø er at forene vores indsats, så vi løber i den samme retning.

Af Mette Tønnesen, CEO i The Link.


Aarhus har i mange år været hjemsted for en bred vifte af imponerende og vigtige aktiviteter, services og arrangementer for alle i startup-økosystemet.

Vi er berømte for vores unge indbyggere, vores top-rangerende universitet og de talenter, det fostrer. Aarhus er lille nok til at alle kender alle, og stor nok til at have den nødvendige power – hvis vi løfter i flok.

Med andre ord: Vi har et enormt potentiale. Men skal det forløses, er samarbejde afgørende.

Over det seneste år er mange nye initiativer og indsatser blevet søsat. Altsammen i et tætknyttet samarbejde mellem offentlige myndigheder, etablerede virksomheder, vidensinstitutioner, investorer og startups. Som resultatet hører vi en masse “jeg kan mærke, at der sker noget” rundt omkring i byen. Og noget sker virkelig!

Hvorfor nu?

Det er en kæmpestor kudos til hele startup-økosystemet at Slush, som er verdens førende startups-event, har valgt Aarhus som en af bare fem byer, hvor de kører deres spin-off event Slush’D. Valget blev taget baseret på vores unge, boomende miljø og vores vision for udvikling.

Slush’D er – hvis man skal blive i startup-lingoen – vores første proof-of-concept som et community. De bedste af de bedste anerkender, at det vi gør skaber en lille forandring i verden. Der bliver lagt mærke til os derude.

Så tag imod rosen. Nyd den – før du skal tilbage til arbejdet. For der er stadig arbejde, som skal gøres. Som ethvert startup, skal vi blive ved med at presse os selv fremad, udforske nye muligheder og putte benzin på det bål, som lige nu brænder i miljøet.

Det er, hvad dette magasin udforsker yderligere. Successerne og potentialet. Læs videre og hør fra nogle af dem, der skaber miljøet, investorerne og selvfølglig de aller vigtigste: Startups. Tag en bid inspiration med hjem, og bind så vandreskoene og kom afsted.

For hvorfor ikke prøve både at gå hurtigt og langt?

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY