You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Introdus og Leapeo fusionerer: Nye medarbejdere skal bedre fra start over hele Europa

@sebastian
De to danske onboarding-selskaber Introdus og Leapeo fusionerer for at skabe den stærkeste løsning på markedet. En marked som de forventer sig meget mere af i fremtiden.

Det er altid nervepirrende at starte på nyt arbejde med nye omgivelser, nye opgaver og nye kolleger. Derfor handler onboarding om at få nye medarbejdere ind i jobbet så hurtigt som muligt – både fagligt og socialt. Det gør dem nemligt produktive hurtigere, forklarer Kasper Ulf Nielsen, adm. direktør i onboarding-virksomheden Introdus.

”Nye medarbejdere forventer professionel onboarding, der starter i god tid før første arbejdsdag. De vil lære om den nye virksomhed, forstå produkterne og kulturen, så de kan komme flyvende fra start. Desværre er de fleste virksomheder ikke klar til at levere på denne forventning. Det betyder at de mister værdifuld tid og giver den nye medarbejder en skuffende start,” siger han.

Introdus er netop fusioneret med Leapeo. De to selskaber bliver samlet under Introdus-navnet og bliver en førende udbyder i Danmark. Ejerkredsen har samtidig indskudt mere end fire millioner kroner i selskabet for at sikre væksten – for målet er at blive den førende virksomhed indenfor pre- og onboarding i Europa.

Nye medarbejdere – hurtigere

Leapeo er specialiseret i analyseværktøjer til onboarding, og Introdus har den stærkeste IT-platform til pre- og onboarding. Med fusionen kombineres den dybe viden med den intuitive platform for nye medarbejdere.

Løsningen hjælper HR med at automatisere onboarding, giver lederen værktøjer til at få hver enkelt ny medarbejder godt fra land, og gør det muligt for den nye medarbejder at starte onboarding fra det øjeblik kontrakten er underskrevet.

”Virksomheder fortæller os, at de har brug for at få deres nye medarbejdere onboardet hurtigere. Det kræver en digital løsning, som er nem for nye medarbejdere at bruge fra det sekund, de skriver under på kontrakten. Det er også vigtigt at tilpasse forløbet, så onboarding har fokus på det, der betyder mest for den enkelte medarbejder,” siger Anders Thorup, Chief Commercial Officer hos Introdus.

Kundelisten tæller i forvejen navne som Joe & The Juice, Topdanmark og Region Hovedstaden.

En ny HR-trend

I løbet af det seneste årti er personlighedstests, strukturerede samtaler og avanceret IT blevet en fast del af rekrutteringsprocessen. Introdus vurderer, at samme udvikling kun lige er startet indenfor onboarding.

“Når virksomheder bruger 100.000 kroner på at ansætte en person, bruger de kun 1.000 kroner på at sikre god onboarding. Det skal ændres, hvis virksomhederne vil øge værdien af de nye medarbejdere og sikre bedre fastholdelse,” siger Anders Thorup, Chief Commercial Officer hos Introdus.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY