Iværksættere og advokater indgår unikt samarbejde

@rasmus

I fremtiden skal advokater og iværksættere stå skulder om skulder, når fremtidens teknologi bliver taget i brug. Det skal et nyt samarbejde imellem kontorfællesskabet, Symbion, og advokater fra Horten sørge for.

Eksponentialitet, morgendagens enhjørninge og eksplosiv global skalering. I mødet mellem teknologi og iværksætteri opstår der elektricitet. Hastigheden stiller krav til både startups og jurister. Et nyt tiltag skal sikre, at manglende compliance ikke bliver hæmskoen for udviklingen. Det skriver Horten på deres hjemmeside.

Det nye samarbejde imellem Horten og Symbion betyder, at et team af jurister rykker sammen med fire udvalgte startups i det nye Horten CoLab, som får hjemme i Symbions lokaler på Østerbro.

“Vi er utroligt glade for samarbejdet med Symbion og stolte af Horten CoLab. Vi kommer til at sidde helt tæt på de innovative virksomheder, der arbejder med alt fra Virtual Reality til kunstig intelligens og blockchain. Når vi sidder fysisk sammen med virksomhederne, får de direkte adgang til at sparre og udvikle deres forretning bedst muligt,” udtaler managing partner, Finn Schwarz til Horten.

Jura skal holde unikke startup-muligheder i live

Det er ikke kun de fire startups i Horten CoLab, der vil kunne trække på de juridiske kræfter. De resterende 300+ startups under Symbions vinger og deltagere fra Acceleraces acceleratorforløb vil også kunne sparre med juristerne. Derudover vil der blive afholdt en række events til gavn for hele økosystemet.

“Jura er et fundament for opbygningen af nye virksomheder og bliver ofte underprioriteret, hvilket kan få store konsekvenser for virksomheden og iværksætteren. Og betydningen af jura er blot blevet endnu større med nye teknologier, som for eksempel kunstig intelligens, der skaber nogle unikke muligheder for startups, men også en masse spørgsmål og potentielle pitfalls der kan ende med at slå selv den bedste ide og virksomhed ihjel,” udtaler Symbions direktør, Peter Torstensen.

Det nye samarbejde kickstartes med en åbningsreception d. 9 februar kl. 15.00.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY