Layerise får investering på 22 millioner kroner til at digitalisere brugermanualen

Ervin Draganovic, medstifter og CEO i Layerise.

Layerise sælger 80 procent mere end forventet, og derfor har virksomhedens investorer kastet 22 mio. kroner mere efter den danske virksomhed, som laver digitale assistenter, der erstatter manualen af papir. 

Layerise sælger 80 procent mere end forventet, og derfor har virksomhedens investorer kastet 22 mio. kroner mere efter den danske virksomhed, som laver digitale assistenter, der erstatter manualen af papir. 

Den danske virksomhed Layerise sælger langt mere end forventet. Derfor har den to år gamle virksomhed nu landet en investering på 22 mio. kroner fra eksisterende investorer.

“Pengene skal bruges til en målrettet videreudvikling af organisationen i takt med de positive markedstendenser vi ser. Det betyder endnu mere fokus på salg og produkt, som vi ønsker at skalere endnu hurtigere,” siger Ervin Draganovic, der er medstifter og direktør i Layerise.

Layerise har kunder i både Europa, Nordamerika, Asien og Afrika. Og ifølge virksomheden selv, skyldes den hurtige vækst, at producenterne længe har ventet på det produkt, Layerise tilbyder.

Ingen gider læse papirmanualen

Ifølge en global undersøgelse Layerise selv har gennemført, orker halvdelen af os ikke at åbne papirmanualen, der medfølger i pakken til vores nye produkt. Og samtidig føler otte ud af ti ikke, at de får deres behov dækket, når de hiver fat i manualen for at løse deres problem.

Læs også: Ugens Startup: Beskedent startup lander 8 mio. til at digitalisere produktmanualen

Det er netop dette problem, Layerise søger at løse med deres digitale assistenter. Assistenterne guider både brugerne mere visuelt og interaktivt, og giver samtidig producenterne mere viden om slutbrugernes.

Indtil nu har Layerise skabt digitale manualer til elcykler, tøj, brændeovne, køkkenudstyr, persienner, parasoller og mange hårde hvidevarer.

I starten af 2021 bestod Layerise af grundlæggerne Ervin Draganovic og Emil Forsmann og yderligere tre medarbejdere. Nu består virksomheden dog af 12 medarbejdere, og planen er, at Layerise skal fordoble antallet til 24 inden 2021 er omme.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY