You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Lunar melder klar til krypto: Lancerer ny platform

@Erik

Den danske fintech-komet Lunar vil med en ny krypto-platform sikre både transparens og ordnede forhold på et ellers ureguleret område, som konventionelle banker generelt har været tøvende om at træde ind på. 

Den danske fintech-komet Lunar vil med en ny krypto-platform sikre både transparens og ordnede forhold på et ellers ureguleret område, som konventionelle banker generelt har været tøvende om at træde ind på. 

Fænomenet bliver mere og mere populært. Og det er ikke gået neobanken Lunar forbi, der nu vil gøre det muligt for alle danskere at handle kryptovalutaer på en danskejet markedsplads.

Derfor lancerer udfordrerbanken Lunar Block – et selvstændigt selskab og platform dedikeret til handel med kryptovalutaer og andre nye teknologier.

Og det er ifølge Ken Villum Klausen, stifter og CEO i Lunar, blot et naturligt næste skridt i den danske virksomheds rejse.

“Vi kan tydeligt se, at køb og salg af kryptovaluta fylder mere og mere for særligt den næste generation af forbrugere. Vi mener, det er nødvendigt at gøre kryptovaluta tilgængelig på en måde, der er til større gavn for forbrugerne, og vi synes, det er naturligt, at Lunar går forrest her,” lyder det i en pressemeddelelse.

Et sikkert miljø

Lunar Block på sigt også involvere og engagere sig i andre nye teknologier som blockchain-teknologi og web3. Men indledningsvist handler det om at få etableret en ordentligt og transparent handel med kryptovalutaer, der fortsat er et ureguleret område.

Det skræmmer dog ikke den danske netbank. Det handler blot om at skabe gennemsigtighed over en bred kam.

“En af bekymringerne ved kryptovaluta er, at det kan være vanskeligt at se, hvor gevinsten kommer fra. Vi har lavet et miljø for køb og salg af krypto, hvor risiko for hvidvask og sløring af midler reduceres, og forbrugerne får adgang til at købe kryptovaluta gennem en danskbaseret platform,” udtaler Ken Villum Klausen.

Kunder af platform vil blive gjort opmærksomme på, at de handler i et ureguleret miljø, og de kan handle med fem af de mest populære kryptovalutaer – heriblandt bitcoin og ethereum.

I Lunar Block-appen får brugerne automatisk den bedste pris på en given valuta fra en af de store kryptobørser Coinbase, Kraken og Bitstamp. Handelsgebyret vil ligge mellem 1-2,5 procent.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY