Modeportal runder milliardomsætning

@simone

Modeportalen Zalando har i fjerde kvartal af 2016 omsat for over én milliard euro. Det er første gang, den tyske portal bryder den barriere.

*Denne artikel er første gang udgivet på Trendsonline.dk den 17 januar 2017*

Zalando sælger træningssko, t-shirts, kjoler, sneakers, tasker, ure, bælter og huer. Og de sælger så meget, at modeportalen nu for første gang har omsat for over én milliard euro på ét kvartal.

”Vi har fuldført et succesfuldt 2016. For første gang brød vi gennem milliard-euro-barrieren i ét kvartal, et klart resultat af vores kundefokus. Vi vil blive ved med at lægge vægt på vækst og investere yderligere i en kundeoplevelse, der forbedres konstant over vores markeder,” siger Rubin Ritter, co-CEO hos Zalando i en pressemeddelelse.

Mere fokus på de skandinaviske kernemarkeder

I fjerde kvartal af 2016 voksede Zalandos omsætning mellem 25 og 26 procent til knap 1,1 milliarder euro, og ifølge virksomhedens nye salgstal peger de på en årsomsætning på godt 3,6 milliarder euro, svarende til knap 27 milliarder kroner, og et resultat før skat på knap 1,5 milliarder kroner.

I løbet af 2017 forventer Zalando at åbne et satellitvarehus i Sverige magen til varehusene i Frankrig og Italien. Det skal være med til at styrke Zalandos tilbud til kunderne i de vigtige markeder; Sverige, Norge, Finland og Danmark, står der i pressemeddelelsen.

Zalando er Europas førende modeplatform for kvinder, mænd og børn. Sitet indeholder mere end 1500 internationale brands og private label produkter. Platformen servicerer 15 europæiske markeder; Østrig, Belgien, Danmark, Finland, Tyskland, Italien, Luxembourg, Holland, Norge, Spanien, Sverige, Schweiz, Polen og Storbritannien.

Zalando har over 160 millioner besøg om måneden.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY