You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Mød økosystemet i Odense: Iværksættereventet Ignite afholdes for første gang

@Redaktionen

Tre store aktører har slået kræfterne sammen for at skabe en fælles platform for startupøkosystemet i Odense.

Tre store aktører har slået kræfterne sammen for at skabe en fælles platform for startupøkosystemet i Odense.

Internationale mega-successer som Universal Robots og MiR har gjort det umuligt at ignorere, at startupøkosystemet i Odense har gang i noget helt særligt. Med det nye iværksætterevent Ignite får økosystemet på Fyn nu for første gang et fælles event, som hele landet inviteres til at deltage i.

”Vi vil i al beskedenhed hjælpe med at sparke døren ind til det store iværksætterfællesskab. Ambitionen er at sætte gang i det syddanske iværksætterliv som aldrig før,” siger Mads Fugl, medstifter af iværksætterfællesskabet Coworking Plus, som er én af hovedarrangørerne bag Ignite.

Ignite kommer til at byde på keynotes fra løverne Louise Herping og Christian Arnstedt, 40 lokale startups vil være på plads på udstillingsgulvet, prisuddelingen ”Odin Award” afholdes – og der vil være en lang række forskellige side events, netværkssessioner og investor-arrangementer.

3 aktører danner fælles front

Ignite er nyt, men den står på skuldrene af blandt andet Odin Award og Odense Iværksætterfestival. Bag Ignite står nemlig både Coworking Plus, Odense Sport & Event og Odense Kommune, som for første gang samler kræfterne lokalt til ét stort fælles brag. På den måde ønsker man at forløse endnu mere af potentialet i området, forklarer borgmester Peter Rahbæk Juel.

”I Odense har vi allerede mange års erfaring med et bringe startups fra idé til succes. Men ambitionerne er fortsat store, og det samme er potentialet – vi vil være den bedste by at være iværksætter i. Derfor skruer vi endnu engang op for indsatsen med en heldagskonference for branchen, og det bliver én af de største i landet. Vi kombinerer keynote speakers, networking, workshops og en prestigefyldt prisuddeling med det klare mål, at flere iværksættere oplever, at deres gode ideer bliver til virksomheder, der kan bidrage med vækst, arbejdspladser og nye løsninger på verdens problemer,” siger Peter Rahbæk Juel, borgmester i Odense Kommune.

Arrangørerne forventer 1.200 deltagere, når Ignite åbner dørene til iværksættereventet i Jyske Bank Arena d.16. november. Eventet er gratis for alle deltagere, og billetter findes her: https://igniteodense.nu/

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY