Nets bliver partner med accelerator fra Silicon Valley

@sebastian

Et nyt samarbejde mellem Nets og acceleratoren Plug and PlayTech Center betyder, at Nets skal være med til at udpege relevante fintech-virksomheder til den amerikanske mega-accelerator.

Tusindvis af startup henvender sig årligt til den californiske mega-accelerator Plug and PlayTech Center for at få kapital, rådgivning og samarbejdspartnere; Med et globalt netværk og en trackrekord der både tæller Google, Paypal og Dropbox, er der rift om at komme igennem nøglehullet til acceleratoren.

Nu har Nets indgået et samarbejde med acceleratorens europæiske afdeling i Paris, skriver de i en pressemeddelelse. Samarbejdet betyder, at Nets skal være med til at udpege fintech-virksomheder til accelerator-programmet og udvide acceleratorens globale strategi om at matche startup og corporates.

“I dag er virksomhedernes innovation vigtigere end nogensinde. I den ene ende af spektret søger de etablerede virksomheder at fremskynde hastigheden, hvormed de tager ny teknologi i anvendelse, mens startups på deres side er mere og mere afhængige af de distributions-kanaler, know-how og forretningsmuligheder, som kun større virksomheder kan levere,” siger Omeed Mehrinfar, der er Europa-chef for Fintech hos Plug and Play.

Giver Nets en innovationsfordel

Nets skal hjælpe Plug and Play med at udvælge fintech-startup, men det betyder samtidig, at Nets får andgang til spotte trends, nye kandidater til opkøb eller fremtidige samarbejdspartnere med et globalt perspektiv.

“Som en hovedpartner får vi direkte adgang til den globale fintech-branche. Vi kommer til at hente inspiration fra nye teknologier og nye måder at drive forretning på, og vi får kontakt til potentielle innovationspartnere”, siger Tony Bach Christensen, der er senior manager for strategiske partnerskaber hos Nets.

Det nye partnerskab kommer i kølvandet på, at nets tidligere på året udskilte sit digitale udviklingscenter i en selvstændigt enhed kaldet Smart Payments, som skal tage nye teknologier ind til vurdering og test.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY