Nordic Startup Awards: Nomineringerne er åbne

@Redaktionen

Nordic Startup Awards 2018 er skudt i gang og vanen tro, har du igen i år mulighed for at nominere din iværksætterhelt eller favorit startup til Nordic Startup Awards. Det sker indenfor 13 kategorier, hvor de endelige danske vindere findes i september.

For sjette år i træk beder Nordic Startup Awards om din hjælp, når der igen sættes fokus på dansk iværksætteri. Derfor er det endnu en gang blevet tid til at nominere din iværksætter-superhelt eller dét startup, du føler skal hædres. Der er som altid høje forventninger til de nominerede, der igen i år forventes at slå alle tidligere rekorder.

”I de seks år Nordic Startup Awards har kørt, har vi alle år oplevet en stigning i antallet af nomineringer sammenlignet med året før. Sidste år nåede vi, i Norden, godt 1.500 unikke nomineringer, og i år forventer vi selvfølgelig endnu flere,” siger Jakob Rosenberg Breddam, Operations Manager i Nordic Startup Awards

Og der skulle være rig mulighed for at få din favorit til at passe ind i én eller flere kategorier. I år består Nordic Startup Awards nemlig af i alt 13 kategorier, der hædrer alt fra investorer til co-working spaces og selvfølgelig startups.

Fra nomineret til national vinder

Som altid forventes det at blive et stort og stærkt felt, som skal kæmpe om de 13 priser. Første trin er nomineringsfasen. Her kan gud og hver mand altså nominere den person eller det startup, de føler har gjort sig fortjent til en pris.

Herefter indtræder konkurrencen i sin anden fase. Det sker den 4 juli, når de danske finalister annonceres. Finalisterne udvælges af en gruppe bestående af syv ambassadører, som evaluerer de nominerede og udvælger det bedste talent indenfor hver kategori.

I tredje fase findes de danske vindere. Her kommer du ind i billedet. Som altid tages miljøet nemlig med på råd, når der åbnes for public voting, der kombineret med stemmerne fra den nationale jury finder de nationale vindere. Den nationale konkurrence kulminerer den 18 september, når alle vinderne afsløres. TechSavvy Media er med som mediepartner og vil følge forløbet tæt hele vejen.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY