You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Nyt magasin: Bliv klog på startup-økosystemet med “The Guide”

@sebastian
Startup-økosystemet er større og mere mangfoldigt end nogensinde. Sammen med Heyfunding guider vi gennem junglen i vores nye magasin “The Guide”, som du kan læse lige her.

Antallet af succesfulde startups og scaleups fra Danmark er eksploderet. Der dannes fællesskaber over hele landet, og antallet af interessenter, projekter og initiativer, der omgiver økosystemet og støtter den vilde vækst, er imponerende.

På få årtier er startups vokset fra at være lidt af en kuriositet til en blomstrende del af det danske erhvervsliv. Den eksplosive vækst og evige omskiftelighed gør det fantastisk at være en del af startup-økosystemet. Men det gør det også til en jungle at navigere i.

Derfor er vi gået sammen med Heyfunding om denne første udgave af “The Guide – A comprehensive overview of the Danish startup ecosystem”. En guide bygget på toppen af Heyfundings kortlægning af startup-økosystemet og Techsavvys redaktionelle og startup-orienterede ekspertise.

Vi håber, at magasinet kan blive dit værktøj til at finde vej. Hvis det er tilfældet, så husk at give en kæmpe highfive til alle de gode partnere, der har gjort magasinet muligt.

Du kan finde hele det flotte magasin lige her:

De enkelte artikler er tilgængelig enkeltvis på både dansk og engelsk her:

The Guide (2023)

God læselyst!

FLERE FRA COMMUNITY