You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

“På halvandet år har vi tilføjet tech-motoren til verdens hurtigst voksende sportsgren”

@Redaktionen

Med sin alt-i-en løsning til sportsverdenen har Sportyfriends sat strøm til blandt andet padel.

Med sin alt-i-en løsning til sportsverdenen har Sportyfriends sat strøm til blandt andet padel.

CEO og stifter af Sportyfriends Morten Wiegandt har et hjerte, der brænder for sport. Som tidligere professionel squashspiller har han rejst i det meste af verden. Her oplevede han, hvordan sportsverdenen havde svært ved at følge med i tech-udviklingen. Især gik det ham på, at der ikke fandtes matchmaking-redskaber, da han oplevede, at flere spillere måtte stoppe med at spille, når deres makkere blev skadet. Morten Wiegandt så ligeledes et stort behov for et globalt administrationssystem og en tech-løsning inden for sportsverdenen. Det blev startskuddet til Sportyfriends.

I dag tilbyder Sportyfriends – som en af mange features – en matching feature, der hjælper folk med at finde makkere på deres niveau. Blandt andre features findes split-betaling, booking, liga-spil. Sidstnævnte gør det muligt at konkurrere og socialisere uden, at man behøver at være medlem af en klub.

<em>Morten Wiegandt CEO og stifter af Sportyfriends og Padel iQ<em>

Det er ikke kun sportsklubber og foreninger, Sportyfriends medlems- og bookingsystem kan overføres til. Det kan også benyttes af store virksomheder til alle deres medarbejderaktiviteter.

“Vi har verdens mest fleksible bookingsystem, der er 90 procent klar til de fleste brancher, så det er nemt for iværksættere at tage fat i os, hvis de vil lave deres “eget” system indenfor en branche, der mangler en ordentlig booking platform. Alt er klar til at kunne skalere lynhurtigt globalt, nu mangler vi bare investorerne”, siger Morten Wiegandt.

I 2022 stiftede Sportyfriends “Padel iQ”, som et spinoff på moderselskabet.

“På halvandet år har vi tilføjet tech-motoren til verdens hurtigst voksende sportsgren padel. Vi har udviklet verdens mest omfattende booking – og medlemssystem til de centre, der vil arbejde seriøst med padel,” fortæller Morten Wiegandt.


Om Sportyfriends:

  • Sportyfriends blev stiftet i 2016 af Morten Wiegandt og tilbyder medlems – og bookingsystemer til foreninger, sportsklubber og virksomheder.
  • Firmaet er en del af et koncern med i alt tre selskaber. Moderselskabet er Friends Capital ApS
  • Sportyfriends er i øjeblikket i syv lande og forventer at være i 10, inden året er omme. Novo Nordisk er deres største kunde til dato.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY