You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Quad-kamerasetup, Exynos 2200-processor og en livagtig skærm: Samsung Galaxy S22-modellerne har det hele

@Redaktionen

Nu er de her endelig: De nye Samsung Galaxy S22-modeller, der består af Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22+ og Samsung Galaxy S22 Ultra. Mange har længe ventet i spænding på de tre nye mobiler, som byder på en lang og imponerende liste af specifikationer, der blandt andet tæller 6” store skærme, Exynos 2200-processorer og quad-kamerasetup. Galaxy S22 prisen er dog ikke mærket af den imponerende teknologi bag skærmen.

Har du valgt at bestille eller købe en mobil fra Samsung Galaxy S-serien, venter der dig en fantastisk mobil, som kan klare selv de tungeste opgaver, samtidig med at den giver dig en god mulighed for, at du kan tilpasse designet til din smag i form af et stort udvalg af farver. Du får dermed mulighed for at skille dig ud fra mængden.

Et væld af flotte farver

De tre nye Samsung S22 fra Galaxy serien byder på et udvalg af forskellige farver, så du kan tilpasse din mobil til lige netop din stil og smag – uanset modellen. En Samsung Galaxy S22 købes nemlig med et stort udvalg af farver. Du får således valget mellem en sort, hvid, grøn og rosaguld model, når du forudbestiller eller køber en S22 eller S22+. Vælger du i stedet en Samsung Galaxy S22 Ultra-model, får du også et ekstra valg i form af en eksklusiv, mørkerød farve.

Samsung Galaxy S22-modellerne har 108 megapixels og fire bagvendte kameraer

Når du første gang får din nyindkøbte Samsung S22 i hånden, bemærker du straks mobilens quad-kamerasetup, der i Samsung S22 Ultra-modellens tilfælde byder på hele 108, 12, 10 og 10 MP foruden 40 MP på frontkameraet. Det er et antal MP, der sørger for, at S22 Ultra-modellen kan konkurrere med de dyreste, professionelle DSLR-kameraer, og som gør det muligt at optage video i 8K-kvalitet, hvilket er en stor bedrift for en mobil til Galaxy S22 Ultra-prisen.

Samsung har desuden sørget for en ordentlig skærm i de tre modeller, så du kan vise alle dine flotte billeder og videoer frem i god kvalitet. Samsung Galaxy S22 bestilles nemlig med et 120 Hz AMOLED-Display på over 6”, der er godt beskyttet bag Gorilla Glass Victus+, som er ekstremt modstandsdygtig over for både ridser, skrammer og fald.

Kraftig Exynos 2200-processor og et batteri der passer

Samsung Galaxy S22 forudbestilles med et imponerende kamerasetup og en helt fantastisk skærm, men dette er ikke meget værd uden en ordentlig processor, der sørger for, at mobilen arbejder både hurtigt, flydende og effektivt. Det har Samsung selvfølgelig også sørget for i alle tre modeller, som benytter den nye Exynos 2200-processor og op til 16 GB RAM i mobilen – foruden op til 1 TB hukommelse, hvis du vælger S22 Ultra-modellen.

Der skal selvfølgelig et ordentligt batteri til at drive Galaxy S22, Galaxy S22+ og Galaxy S22 Ultra-mobilerne, og derfor finder du inde bag skærmen et effektivt og kraftfuldt batteri. Ved S22-modellen finder du et batteri på 3.800 mAh. Ved Samsung S22+-modellen finder du et batteri på 4.600 mAh, og ved S22 Ultra-modellen finder du et batteri på hele 5.000 mAh. Det giver dig mulighed for timevis af underholdning, uanset om du ønsker at streame, game eller optage video.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY