You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

iværksætterevents

Redaktionen anbefaler: Seks gratis iværksætterevents i maj

@sebastian

Hele landet bobler af iværksætterevents, som både gør os klogere, hjælper os med at møde hinanden og/eller giver os en rigtig hyggelig aften. Vi har fundet seks af slagsen, som du ikke må gå glip af i maj (og et enkelt bonus-event i starten af juni).

København: Seed Discovery Day 2017

Uanset om du er på jagt efter lidt inspiration til dit eget startup eller bare sidder klistret foran skærmen, når DR viser Løvens Hule, så er det med at lægge turen forbi Kongens Lyngby, når der er Seed Discovery Day.

Her får ti lovende startups nemlig mulighed for at pitche deres idé til en jury bestående af Jesper Buch, Ulla Brockenhuus-Schack, Tine Thygesen og Theis Søndergaard. Vinderen går hjem med en investering på 500.000kr.

Hvor og hvornår?: DTU Skylab, Diplomvej, 2800 Kongens Lyngby. 10. maj 15.00 – 19.30. Tilmelding kræves.

Aarhus: AI Meeting 3.0

Hvordan ser fremtiden for kunstig intelligens ud, og hvad kommer det til at betyde for os mennesker?

Til AI Meeting 3.0 giver nogle af verdens klogeste forskere indenfor kunstig intelligens deres bud på både muligheder og risici ved den fremadstormende teknologi. Og så er der i øvrigt både gratis aftensmad og efterfest på Hotel Carmen, hvor eventet afholdes.

Hvor og hvornår?: Hotel Carmel, Klosterport 6, 8000 Aarhus. 19. maj 14:00 – 23:00.

Aalborg: Startup Alley 2017

For anden gang afholdes der Startup Alley i Aalborg, hvor startups har mulighed for at komme og vise sig frem.

Har du et startup er det en fremragende anledning til at øve dig i markedsføring, netværke med det lokale startupmiljø og møde potentielle kunder og brugere.

Messen er dog åben for alle, så enhver med en sund interesse for iværksætteri har mulighed for at kigge forbi.

Hvor og hvornår?: CREATE, Rendsburggade 14, 9000 Aalborg. 20. maj 11.00 – 15.00.

København: FuckUp Nights

Det er ikke altid så rart at fortælle om sine fuckups, men det virkelig lærerigt at høre på. Det er hele tanken bag FuckUp Nights, hvor iværksættere åbent fortæller om, hvad der gik galt i deres projekt, hvordan det påvirkede dem personligt og hvad de har lært af fejlen.

Til denne 16. udgave i København kommer Michael Bugaj, CEO og founder af meploy

Hvor og hvornår?: Rainmaking Loft, Danneskiold Samsøes Allé 41, 1434 København. 3. maj 17:30 – 20:00. Tilmelding kræves.

Aarhus: Salg via Facebook

Facebook er den nye webshop, og til temaaften hos StartVækst i Aarhus kan du blive klogere på, hvordan du kommer i gang med at sælge på Facebook.

Til eventet kan du høre mere om, hvordan du som virksomhed laver målrettet og målbart salg over for private forbrugere og kommer i direkte kontakt med potentielle kunder, så du kan sikre både kortsigtet og langsigtet succes.

Hvor og hvornår?: Incuba, Åbogade 15, 8200 Aarhus N. 23. maj 16:30 – 19:30. Tilmelding kræves.

København: Den Gode Dag

Okay, det her event er godt nok ikke gratis, men det er spændende og overskuddet går til et godt formål, så hæng lige på:

Den berømte statistiker Dr. Hans Rosling døde tidligere i år, men hans gode arbejde med Gapminder.org, der minder os alle sammen om, at vi har det bedre end nogensinde, lever videre.

Det er netop omdrejningspunktet for Den Gode Dag, hvor du som deltager kan bidrage med viden og gode idéer, som vil blive omsat med Real Time Coding. Derudover vil der være foredrag om blandt andet e-citizenship i Estland, Internet of Things og ny teknologi fra hele verden. Og alt overskuddet går til organisationen Verdens Bedste Nyheder

Hvor og hvornår?: Enghavevej 80, 3. sal, 2450 København. 18. maj 9.00 – 17.30. Billetten koster 542 kroner.

(Bonus) København: GoRed

Okay, okay, dobbeltsnyd, for GoRed er faktisk først 1. juni, og det koster også en lille smule at være med, men pengene går til Røde Kors, så du med god samtidig kan have en dag i fremragende selskab.

GoRed 2017 er nemlig dagen, hvor nogle af Danmarks dygtigste iværksættere går på scenen og deler ud af deres historier og viden. Programmet er lagt, og at det bliver en dag fyldt med interessante pointer, gode historier og masser af grin. Alt sammen sikkert styret af Go’morgen’-Go’aften/nystartet iværksætter Morten Resen, som er dagens vært.

Hele programmet kan ses på www.gored.dk

Hvor og hvornår?: Lokomotivværkstedet, Otto Busses Vej, 2450 København. 1. juni 8.30 – 19.30. Billetten købes her.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY