You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Fadøllen er den samme, men på Kappa Bar viser skærmene bare DOTA i stedet for Premier League. Foto: Kappa Bar/Stockholm.

Restaurantkæde for eSport: “Om tre år er vi større end O’Learys”

@sebastian

Med en frisk investering vil den svenske restaurantkæde Kappa bruge eSport til at udkonkurrere O’Learys, som er en veletableret kæde af sportsbarer. Tidshorisont: Tre år.

Restaurantkæden Kappa satser på at lave en kæde af sportsbarer, der i stedet for at fodbold viser eSport.

De første tre restauranter i Göteborg, Stockholm og Jönköping er åbnet på to år. Med en investering fra Counter Strike-legenden Emil “Heaton” Christensen, spiller for og ejer af holdet Ninjas In Pyjamas, er der nu sat fut på vækstambitionerne.

“Om tre år er vi større end O’Learys i Sverige, og om ti år er vi oppe ved de etablerede, internationale restaurantkæder. Vi har en vældig aggressiv ekspansionsplan,” siger Emil “Heaton” Christensen til Breakit.se.

Satser international

Planen er på kort sigt, at få 40 restauranter i Sverige, men indenfor 2-3 år vil Kappa også være at finde international. Der satses særligt det amerikanske og sydøstasiatiske marked.

Kæden drives fortsat med de fire stiftere Robert Dragovic, Klas Bergqvist, Henric Lettberger og Christoffer Morsing. Hvor stor investeringen i kæden er, er ikke offentliggjort.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY