Så er det officielt: Happy Helper har gennemført børsnotering på First North

@jakob

Happy Helper meddeler, at de har gennemført deres børsnotering på Nasdaq First North i København. Baseret på en udbudskurs på 16 kr. per aktie bliver Happy Helper’s markedsværdi 118 millioner kroner.

Det er ikke en hel almindelig mandag for Happy Helper. Et kvarter i tre blev det officielt at rengørings-startuppet noteres på Nasdaq First North.

Dermed er det også officielt at der udbydes i alt 2.375.000 nye aktier til 16 kroner stykket. Det giver Happy Helper et bruttoprovenu på 38 millioner kroner. De knap 40 millioner skal blandt andet understøtte Happy Helpers vækststrategi i form af øget markedsføring, platformsudvikling og organisatorisk styrkelse og modning.

Læs også: Børsnotering stiller nye krav til startup

Den første handelsdag på Nasdaq First North forventes at blive den 26. april 2018 og du finder aktierne under symbolet “HAPPY”.

Forventer underskud

Happy Helper forventer først at blive profitable i løbet af år 2021. For regnskabsåret 2017/2018 forventer startuppet et negativt resultat før skat og emissionsomkostninger mellem syv til ni millioner kroner. Efter emissionsomkostninger forventes det samlede underskud før skat at lægge mellem 10.6-12,6 millioner kroner.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY