Skab et fleksibelt arbejdsmiljø med moderne softwareløsninger

@Redaktionen

Dette er en annonce

Moderne softwareløsninger kan hjælpe med at skabe et fleksibelt arbejdsmiljø, der giver medarbejderne mulighed for at arbejde mere effektivt og produktivt. Add-On Products har udviklet en række løsninger, som giver dig mulighed for at oprette et fleksibelt arbejdsmiljø. Disse løsninger inkluderer muligheden for nemt at booke mødelokaler, konferencerum, “hot desks” og øvrige ressourcer. Softwareløsningerne er bygget til Exchange, Microsoft 365 og Outlook, så

Book mødelokaler nemt og hurtigt

Resource Central er et online mødelokalebookingsystem, der giver virksomheder mulighed for finde det perfekte mødelokale til dine behov og reservere det. Du kan vælge mellem forskellige størrelser af lokaler, så du kan få det helt rigtige antal pladser til dit arrangement. Derudover har du også mulighed for at vælge mellem forskellige faciliteter som projektor, whiteboard eller andet udstyr. Det betyder, at du altid kan finde et lokale med de nødvendige faciliteter til din virksomheds behov, så du kan fokusere på det, som er relevant.

Book “hot desks” direkte fra mobilen

Hot desks er et koncept, hvor man kan booke en arbejdsplads på forhånd, så man ikke skal bekymre sig om at finde en ledig plads når man ankommer til kontoret. Dette giver fleksibilitet og frihed til at arbejde fra forskellige steder, uden at skulle bekymre sig om ledige pladser. Med Workspace appen kan du let booke “hot desks” og andre ressourcer, så du kan have ro omkring dit arbejde og ikke skal bekymre dig om det praktiske.

Digital skiltning udenfor mødelokaler

Digital skiltning udenfor mødelokaler er en god måde at gøre det nemt og overskueligt for alle, der skal bruge et bookingsystem. Dette kan være nyttigt i mange forskellige situationer, såsom kontorer, hoteller eller andre steder hvor der er behov for at holde møder. Ved at have digital skiltning udenfor lokalerne kan man hurtigt se hvilke lokaler der er ledige og hvilke der ikke er. Add-On Product har udviklet en komplet digital skiltningsløsning, som hedder Digital Sign Client, med både software og hardware. Det er en måde at udnytte virksomhedens faciliteter ikke kun bedre, men også mere effektivt. Digital skiltning gør det nemmere for både ledere, medarbejdere og udefrakommende gæster at se, hvilke lokaler der er til rådighed og planlægge deres møder optimalt.

Ved at implementere moderne softwareløsninger fra Add-On Products kan du skabe et fleksibelt arbejdsmiljø, der giver mulighed for at booke forskellige ressourcer – både på jeres egen arbejdsplads og andre steder. Det vil understøtte en god kultur og styrke samarbejdet i virksomheden og på tværs af virksomheder.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY