Slipgate Ironworks opkøber aalborgensisk spilstudie

Slipgate Ironworks ApS Direktør, Frederik Schreiber
Efter et succesfuldt samarbejde har Slipgate Ironworks købt indie-spilstudiet All CAPS og overtaget hele medarbejderstaben inklusiv stiftere i en såkaldt ‘acquhire’.

Fra det nye år har medarbejderne i indie-spilstudiet ALL CAPS fået nye kontorpladser. Den aalborgensiske virksomhed er nemlig blevet absorberet af det store, danske spilstudie Slipgate Ironsworks, der kort før jul overtog medarbejderstaben inklusiv stiftere.

De to virksomheder har tidligere samarbejdet, blandt andet i 2022 omkring udviklingen af 3D Realms-spillet Core Decay. Derfor vækker det begejstring hos opkøberne nu at kunne gøre det til en permanent konstellation.

“Brian (Adm. Direktør hos ALL CAPS) og jeg har kendt hinanden i snart 10 år og har flere gange snakket om et samarbejde. Tidligere på året opstod muligheden og vi har være glade for at have ALL CAPS i huset. Vi valgte derfor at give dem et tilbud om at blive en fast del af Slipgate. Jeg er stolt, glad og ydmyg over at Brian og resten af ALL CAPS teamet accepterede, og glæder mig til at byde dem alle velkommen i det nye år!” Forklarer Slipgate Ironworks ApS Direktør, Frederik Schreiber.

Overtagelsen er en såkaldt “Acquhire,” som henviser til at opkøbe virksomheder udelukkende med formål om at rekruttere de dygtige medarbejdere frem for at få adgang til det produkt eller den tjenesteydelse, som virksomheden leverer.

“Vi er superglade for dette nye kapitel! ALL CAPS blev startet for snart 10 år siden og vi har altid haft et stort ønske om at prøve kræfter med PC og konsol markedet, så da vi tidligere i år fik muligheden for at samarbejde med Frederik og 3D Realms, så hoppede vi med det samme på den chance og vi har været ovenud glade for samarbejdet og måden vi blev taget imod. At blive en del af Slipgate og 3D Realms føles naturligt og supergodt. Vi er mildt sagt vild spændte på det nye år og hvad fremtiden sammen bringer,” forklarer ALL CAPS ApS Direktør, Brian Martin Nielsen

ALL CAPS blev grundlagt i marts 2013 af en gruppe studerende fra Aalborg Universitet og står bag titler som Block Amok, Jawome og Disco Flip.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY