Splitgrid, fintech

Svensk fintechstartup satser på Danmark: “Det er bare ét skridt på vejen”

De integrerer deres løsning i butikkers kassesystemer i Sverige, så beløb med det samme deles mellem sælger og leverandør. Nu findes Splitgrid også snart i Danmark i samarbejde med modemærket Fred Perry.

Det svenske fintechstartup Splitgrid har lavet en løsning, som automatiserer pengestrømmen mellem butik og leverandør. En løsning, der skal garantere, at begge parter får betaling for de produkter, som sælges, og som sikrer leverandørene betaling for deres varer, selv hvis butikkerne skulle komme i finansielle problemer.

Nu skal den svenske software også installeres i Danmark med start i Odense. Her har Splitgrid fået et samarbejde op at køre med modemærket Fred Perry. Betalingsfunktionen ventes at fungere i Danmark fra 1. juli i år, men det er bare første skridt på vejen.

“Endelig kan vi komme ud på den internationale arena. I dag er der ingen produkter som vores på det europæiske marked, og selv om det er en mindre skalering, er det ganske sjovt, at det netop er i Danmark og sammen med Fred Perry, at vi tager vores skridt mod en international skalering,” siger CEO i Splitgrid Göran Eriksson.

Landede millionaftale med Whyred

De sidste otte måneder har Splitgrid fungeret i det svenske marked og fik for nylig et millionsamarbejde op at køre med mærket Whyred. Derudover har Splitgrid aftale med Velour og nu altså Fred Perry.

“Fred Perry så tidligt fordelene ved at anvende vores produkt, både i forhold til at sikre betaling og at øge distributionen. Det føles fantastisk at have et etableret varemærket med på vores rejse, når vi begynder at skalere internationalt,” fortæller Göran Eriksson.

Splitgrid skalerer ikke kun geografisk

Samtidig med skaleringen er Splitgrid i gang med at se på at udvide til andre brancher også.

“Vores produkt kan eksempelvis også bruges af ejere af ejendomme, som eksempelvis udlejer lokaler til butikker. I så fald kan en bestemt mængde penge trækkes fra systemet for hvert solgt produkt, så butiksejeren kan slippe af med sit depositum og ejendommens ejer er garanteret sin leje,” forklarer Göran Eriksson og tilføjer:

“Vi ser et stort potentiale i vores produkt og dette er bare begyndelsen.”

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY