TechBBQ skaber indflydelse for 10. gang i 2022

@Redaktionen

Af Keyvan Bamdej, leder af PR og kommunikation hos TechBBQ.


Det er meget imponerende at se, hvordan TechBBQ har udviklet sig gennem årene.
Fra at være en lille græsrodsbevægelse og en begivenhed med kun 300 personer for en lukket kreds af tech-entusiaster i 2013 er TechBBQ i dag et internationalt anerkendt topmøde med ca. 8.000 deltagere fra hele verden.

Personligt har jeg været en del af startup-miljøet, siden jeg blev uddannet journalist fra Roskilde Universitet og Berlingske. I 2016 deltog jeg i min allerførste TechBBQ, da det foregik i Operaen i København. Dengang var jeg ny i miljøet og medstifter af det sundhedsteknologiske startup OSAA Innovation ApS.

Her havde teamet og jeg en fysisk stand, hvor vi kunne udstille vores teknologiske løsning, fortælle vores historie og netværke med det store fællesskab af investorer, partnere og talenter. Denne mulighed blev muliggjort af vores acceleratorprogram, Danish Tech Challenge, som er baseret på DTU Science Park, en partner af TechBBQ, 20 kilometer nord for København. Da jeg indså, hvad TechBBQ handler om, kunne jeg ikke forstå, at næsten alle interessenter, der var relevante for udviklingen af vores virksomhed, var samlet på et så lille område. Sikke en bekvemmelighed!

Efter min exit i OSAA Innovation ApS fortsatte jeg med at være en del af fællesskabet, nu bare i den støttende ende, idet jeg arbejdede for Venture Cup Denmark som projektleder og fundraiser fra 2018-2020, hvor jeg boostede og promoverede iværksættere på de danske universiteter og nu, hvor cirklen er sluttet, arbejdede for TechBBQ som PR- og kommunikationschef siden 2021. For mig er det en konstant glæde at være sammen med ligesindede kolleger og at fremme iværksætteri som et livs- og karrierevalg for vores fremtidige generationer og til gavn for vores samfund.

Som du nu kan forstå, har TechBBQ altid været noget helt særligt for mig. Men jeg er langt fra den eneste, der har det på denne måde. Topmødet spiller en vigtig og meget central rolle i det danske såvel som det nordiske teknologi- og innovationsmiljø. Det er den samlende figur, der samler den nordiske iværksætterscene og præsenterer fremtidens virksomheder og teknologier gennem to begivenhedsrige dage i midten af september i København hvert år.

På TechBBQ mødes alle relevante aktører fra branchen på tværs af sektorer og interessenter i hele Norden. TechBBQ giver mulighed for nye møder og opretholder eksisterende forbindelser gennem matchmaking, workshops, pitchkonkurrencer, VIP-møder, fremvisning af talenter og startups/skalaproduktioner samt adgang til den nyeste teknologi og innovative løsninger.

TechBBQ er det tredjestørste tech-topmøde i Europa, men det er det største af sin art i Skandinavien. TechBBQ er både en tech-konference og en fysisk platform for hele det nordiske startup-økosystem. Det er her, talenter, stiftere af innovative virksomheder, banebrydende teknologier og løsninger, internationale tænketanke, hovedtalere, investorer, partnere, medier og lokalsamfundet mødes og mødes. Alt sammen udført på en afslappet nordisk måde.

Jeg tror virkelig, at TechBBQ har en større indflydelse, end den nogensinde har fået kredit for.

Forhåbentlig kan topmødet fortsat inspirere, sætte gang i og give næring til nye idéer og samarbejder.

Skål for endnu 10 udgaver. Må TechBBQ fortsætte med at vokse og gløde.

FREE E-PAPER:
Get "The Danish Startup Bible"

…you will also be signed up for our weekly newsletter with the latest news and stories from the Danish startup-ecosystem!

Vi spammer ikke, og du kan altid afmelde dig igen!
Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY