You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

TechCrunch Disrupt: Aarhus-startup vinder Visa-pris foran 3.000 ansøgere

Jonas Overgaard får overrakt den store check på $10.000 til Visa-konkurrencen under TechCrunch Disrupt. Foto: Visa/PR

Fintech-virksomheden Anyday indtog i sidste uge den store scene til TechCrunch Disrupt – og kom både hjem til Aarhus med en stor check og en stor blåstempling.

Fintech-virksomheden Anyday indtog i sidste uge den store scene til TechCrunch Disrupt – og kom både hjem til Aarhus med en stor check og en stor blåstempling.

Mere end 3.000 startups havde ansøgt om at pitche i konkurrencen ”Visa Everywhere”. Men da finalen blev afholdt under konference TechCrunch Distrupt i San Fracisco i sidste uger, var der kun udvalgt én virksomhed fra hvert kontinent. Og den europæiske repræsentant var Anyday fra Aarhus.

”Jeg har stået på en mælkekasse mange gange og pitched. Men at stå på en scene med TV-prompter, det har jeg dog aldrig prøvet før,” fortæller Jonas Overgaard, stifter og CEO i Anyday.

Trods det skarpt udvalgte finalefelt løb løsningen fra den danske fintech, som tilbyder delbetaling uden renter og gebyrer, med ”Visa Direct”-prisen på 10.000 dollars.


Fakta: De 5 finalister

🌟 Carolina Nucamendi of Waivr (North America) – Real-time payments for the subscription economy.

🌟 Chibuzo Opara of DrugStoc (CEMEA) – Democratizing access & affordability to good quality pharmaceutical products.

🌟 Saksham Shubham of Decentro (APAC) – Banking infrastructure platform with plug & play integrations.

🌟 Jeff Catalano of Payment Porte (LatAm) – Web3-enabled fintech, neobank borderless payments platform.

🌟 Jonas Overgaard of Anyday.io (Europe) – Enabling the next generation of consumers with transparent credit options.


Anerkendt på den store scene

Visa-konkurrencen ”Visa Everywhere” har siden lanceringen i 2015 haft lovende startups og fintechs fra mere end 100 lande med – som tilsammen har rejst mere end $16M i funding.

Anyday skriver sig altså ind i et fornemt, globalt selskab. Og for Jonas Overgaard betyder netop blåstemplingen ved overhovedet at være nået til finalen da også lige så meget som at vinde de 10.000 dollars.

”Det er fedt, at der er nogen på den globale scene, der har fået øje på Anyday og givet os muligheden for at forklare, hvordan vi gør det anderledes. Det kan hjælpe os på vores videre rejse ud til nye lande, for man kan referere til konkurrencen her. Folk lytter og tager os lidt mere seriøst. Man får lige 30 sekunder længere, og det kan gøre en kæmpe forskel. Det er faktisk der den virkelige værdi er: Eksponeringen og blåstemplingen i det,” siger Jonas Overgaard.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY