You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Aarhus-startup går fra nul til 100 millioner på 2,5 år

@Adam

Som 19-årig er det langtfra alle, der ved hvad de vil bruge deres arbejdsliv på. Nicolai Dahl Petersen sprang bare ud i det, og har skabt sin helt egen vej fra et drengeværelse i Hadsten.

Som 19-årig er det langtfra alle, der ved hvad de vil bruge deres arbejdsliv på. Nicolai Dahl Petersen sprang bare ud i det, og har skabt sin helt egen vej fra et drengeværelse i Hadsten.

This post is also available in: English

Hvordan kan en 22-årig fra Aarhus omsætte for over 100 millioner kroner, og så bare på 2,5 år?

Det lå ikke i kortene, at Nicolai Dahl Petersen skulle opnå en omsætning på 100 millioner kroner ved at sælge dyner online. At det skulle ske på bare 2,5 år, gør det ikke mindre imponerende. Det er drømmen om at være iværksætter som har drevet ham, og gjort at han aldrig har kigget sig tilbage. Nicolai beskriver nemlig sig selv som én, der tør satse stort og uden frygt for fiasko; den tilgang har vist sig at være nøglen til hans succes.

“Det gik fra ingenting til kæmpestort på meget kort tid. Vores omsætning fordoblede sig næsten mange måneder i streg,” fortæller Nicolai Dahl Petersen til TV2 Østjylland.

Drømmen fra folkeskolen til virkeligheden

Siden hans dage i folkeskolen har Nicolai drømt om at være selvstændig iværksætter. Med tre år på Aarhus Business College i Skejby, hvor hans drømme begyndte at tage form, lykkedes det ham bedre end nogen kunne have forventet.

Efter gymnasiet kastede han sig ud i eventyret ved at starte webshoppen Scandinavian Rest, der specialiserer sig i salg af tyngdedyner og alternative søvnprodukter. Det er især webshoppen, der har været drivkraften bag den enorme omsætning.

Hans målrettethed startede på et drengeværelset i Hadsten, og det store sats har i dag resulteret i et kontor og en lejlighed i Aarhus, hvor hans drøm om iværksætteri lever i bedste velgående. 

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY