You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Antler vil inspirere flere iværksættere til at bygge impact startups: Som early-stage investor kan vi gøre en forskel

@Redaktionen

Den globale venturefond Antler styrker sit engagement i virksomheder, der prioriterer bæredygtighed. Ambitionen er at give iværksættere og startups de bedste betingelser for at skabe positive miljømæssige og sociale forandringer.

Den globale venturefond Antler styrker sit engagement i virksomheder, der prioriterer bæredygtighed. Ambitionen er at give iværksættere og startups de bedste betingelser for at skabe positive miljømæssige og sociale forandringer.

This post is also available in: English

Den globale venturefond Antler er verdens mest aktive ventureinvestor op til seed. Og den position giver mulighed for at gøre en forskel. Mere end 40 % af de startups, som Antler støtter i Norden, udvikler teknologier med en positiv social eller miljømæssig indvirkning. Antler Nordic Fund II vil fortsætte med at accelerere væksten af impact startups i regionen.

“Vi ønsker at øge den kapital, der er afsat til impact startups, fordi vi tror på, at fremtiden er grøn. Men også fordi det giver god økonomisk mening. De virksomheder, der ud over et økonomisk afkast også skaber positiv forandring for planeten og mennesker, har meget gode betingelser for succes i dag,” siger Michael J. Wiatr, General Partner hos Antler.

Som en global venturefond har Antler mulighed for at påvirke startup og iværksættere på et tidligt tidspunkt. Det ansvar tager man ikke for givet.

”Som en af verdens mest venture investorer, kan vi hjælpe med at skabe de innovative løsninger, verden har brug for”

Michael J. Wiatr, General Partner i Antler.

”Som en af verdens mest venture investorer, kan vi hjælpe med at skabe de innovative løsninger, verden har brug for. Særligt i Norden, hvor vi er stærke på grønne løsninger, kan vi inspirere og hjælpe iværksættere med at bygge bæredygtige startups”, forklarer Wiatr.

Michael J Wiatr General Partner i Antler


Om Antler

  • Antler er en global multistage-investor med 25 kontorer på 6 kontinenter. 
  • Støtter startups fra dag nul til serie C.
  • Antler er en af verdens mest aktive investorer med mere end 150 investeringer i Norden.
  • Antler er PRI signatory og støtter FN’s verdensmål-
  • I løbet af de sidste fem år har Antler arbejdet med mere end 1.000 iværksættere i Norden, nøje udvalgt blandt mere end 20.000 ansøgere.
  • Du kan ansøge på www.antler.co/apply

Hvert år samler Antler cirka 300 iværksættere i Norden til 12 ugers-forløbet Antler Residency. Her arbejder de skarpeste, skandinaviske iværksætter-hoveder på at skabe startups, der løser konkrete udfordringer. Til slut i forløbet investerer Antler i de bedste af dem.

”Alle de iværksættere, vi arbejder med, vil bygge store virksomheder, men vi kan være inspirationen, der får dem til at satse på bæredygtighed og impact. På den måde kan vi gøre en forskel” siger Michael J. Wiatr.

Både under og efter forløbet giver Antler sparring omkring alt fra bæredygtige forretningsmodeller til sammensætning af diverse teams, og de samarbejder med iværksætterne om at sætte konkrete og målbare bæredygtighedsmål for startuppet. “Og for at støtte dem på deres rejse, har vi udviklet en særlig værktøjskasse til iværksættere, der arbejder med impact – så det er lettere at komme i gang” tilføjer Wiatr. 

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY