Danske GamerzClass lander millioninvestering til at gøre gamere dygtigere

Temaet bag GamerzClass.

Nogle af verdens største esports-stjerner underviser gamere gennem den danske platform GamerzClass. Og med en millioninvestering fra ’500 Startups’ vil platformen nu for alvor slå sig fast på markedet.

Nogle af verdens største esports-stjerner underviser gamere gennem den danske platform GamerzClass. Og med en millioninvestering fra ’500 Startups’ vil platformen nu for alvor slå sig fast på markedet.

Hvis du går op i esport, kender du nok også Nicolaj ”Jensen” Jensen, Johan ”Notail” Sundstein eller August ”Agge” Rosenmeier. Og måske ved du så også, at de alle tre er danskere – og alle tre er superstjerner indenfor spillene League of Legends, DOTA2 og Fifa.

Samtidig har de dén ting til fælles, at de alle tre udbyder onlinekurser gennem startuppet GamerzClass, hvor ivrige gamere kan blive bedre til spillene. Og den højtprofillerede lærerstab er en af grundene til, at det danske startup netop har rejst en millioninvestering fra ’500 Startups’ – et af de mest prestigefyldte venturekapital- og accelerator virksomheder med base i Silicon Valley

Læs også: GamerzClass rejser til ‘Startup World Cup’-finale i Silicon Valley

”Vi skiller os meget ud på kvaliteten og de vinkler, som vi tager på hvert kursus. Vores kurser viser ikke bare, hvordan stjernerne spiller, men ligeså meget også, hvordan man skal tænke, leve og være for at være professionel esport-atlet. Derudover har de fleste af vores konkurrenter ikke samme indgang til de største spillere, som vi allerede har sikret os,” siger Jonas Rosbech, medstifter og CMO i GamerzClass.

Selvom GamerzClass indtil nu har gået relativt stille med dørene, har platformen lokket 95.000 brugere fra 130 forskellige lande til platformen, som har købt over 10.000 kurser. Og med ny benzin fra 500 Startups skal der nu for alvor fart på virksomheden.

Vil vokse fra USA

Det unge startup har i sine nyeste kurser fået fat i de største navne indenfor Dota, Fifa, CS:GO, Fortnite og League of Legends. Under opbygningen har GamerzClass udnyttet det stærke image Danmark har indenfor esport. Men nu gør de sig klar til også at åbne kontor i USA.

”Da Danmark er ret anerkendt inden for den internationale esport-scene, var det et oplagt sted for os at starte. Nu har vi fået ’500 Startup’ med, og er ved at åbne i USA, så nu skal vi selvfølgelig ud og have fat i flere af de største stjerner i verden,” siger Jonas Rosbech.

Målet er at blive førende for uddannelsesindhold inden for esport. Og de nye investorer samt et kontor i USA, skal være med til at øge kvaliteten på servicen, så det mål kan komme ét skridt nærmere.

“En af de største udfordringer ved at arbejde i esport er faktisk at finde tiden i spillernes skemaer til at arbejde på kurserne. Mellem øvelse, turneringer og kvalifikationer har de ikke nødvendigvis tiden og overskuddet til at flyve til København for produktionerne. Et kontor i USA vil give os adgang til flere fagfolk og muligheder, og vi er glade for at samarbejde med nogle af de største branche-ledere fremadrettet,” siger Victor Folmann, medstifter og administrerende direktør for GamerzClass.

Med investeringen fra ’500 Startups’ skriver den danske virksomhed sig ind i et portefølje der indeholde mere end 2300 virksomheder – herunde Udemy, Credit Karma og Twilio, Canva.

Alle kurser på GamerzClass - Notail, Jensen, Agge
Kender du ikke ansigterne på de unge esports stjerner kan du måske forholde dig til hvordan det ville være at få fodboldtræning af Messi eller Ronaldo De unge herrer som underviser på den danske platform er bare superstjerner indenfor Dota Fifa CSGO Fortnite og League of Legends i stedet for fodbold

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY