You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Fintech Startups to Watch

@sebastian

Fire startups du bør holde øje med indenfor Fintech.

Fire startups du bør holde øje med indenfor Fintech.

This post is also available in: English

AQRisk: Løft bankoptimering og risikostyring

AQRisk er en specialiseret fintech-virksomhed med hovedkvarter i København og global rækkevidde. Fintechs løsninger gør det muligt for banker at optimere deres kerneaktiviteter ved hjælp af datadrevne strategier, kvantitative metoder og teknologi.

AQRisk er en leverandør af flere løsninger, som forbedrer bankernes kundevurdering, prisfastsættelse og rentabilitet, forenkler den operationelle risikostyring og automatiserer komplekse analytiske opgaver for effektiv ressourceudnyttelse.


Performativ: Digitalisering af formueforvaltning

Performativ giver investeringsrådgivere og deres kunder en stærk og sikker formueforvaltningsplatform, der er klar til fremtiden.

Performativ gør det lettere for virksomheder inden for finansielle tjenesteydelser at levere rapportering af høj kvalitet om finansielle og ikke-finansielle målinger. Ved at udnytte proprietære datamodeller og open banking-baseret teknologi forbinder Performativ banker og depoter med investorer og kapitalforvaltere. Små virksomheder, der tidligere ikke blev serviceret af markedets nuværende leverandører, kan nu levere best-in-class rapportering.


Myver: Global infrastruktur for digitale kvitteringer

Myver tilbyder en white label-løsning til digitale kvitteringer. Det giver kunderne mulighed for at opbygge en bedre og mere bekvem kundeoplevelse med fokus på kundedrevet databeskyttelse.

Målet er at bygge bro mellem digitale og fysiske indkøbsvaner og hjælpe med informeret beslutningstagning, hvilket forbedrer kundeloyaliteten og øger CSR-transparensen – da digitale kvitteringer betyder mindre papirspild.


Leaf Forsikring: 4 ud af 5 små virksomheder er forkert forsikret

Små virksomheder skal lovpligtigt forsikres, men 4 ud af 5 har den forkerte forsikring. Leaf Forsikring vil hjælpe de små virksomheder med at få den korrekte dækning.

Med en digital platform, der indhenter virksomhedens økonomidata, sikrer Leaf, at virksomheder altid har den rette forsikringsdækning til den bedste pris. Leaf fungerer som en permanent partner og forsikringsmægler, der samarbejder med danske forsikringsselskaber for at tilbyde de bedste forsikringsløsninger på markedet.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY