You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Hitman

Gaming-veteran vender hjem til spilbranchen

Screenshot fra spillet Hitman.

Janos Flösser, tidligere direktør for IO Interactive der skabte Hitman-spillene, er vendt tilbage til spilbranchen som direktør for Crey Games. 

Janos Flösser, tidligere direktør for IO Interactive der skabte Hitman-spillene, er vendt tilbage til spilbranchen som direktør for Crey Games. 

Som tidligere direktør for IO Interactive, spiludvikleren der skabte megasuccesen Hitman, er Janos Flösser et kendt ansigt i spilbranchen.

Efter en årrække som medstifter og partner i kapitalfonden Promentum Capital, er spil-veteranen nu vendt tilbage til branchen som direktør for spiludvikleren Crey Games, som han i sin tid var med til at grundlægge. Det skriver ITWatch.

Jobbet som direktør er en del af et større strategiskifte i Crey Games.

“Strategien er at levere mere originale pc-spil, end dem vi kan se på markedet i dag. Spil er i dag i store træk kopier af noget andet, men vi vil ind og levere spil, der både har en højere kvalitet og er mere originale i deres ide og opbygning end meget af det, du finder på markedet i dag. Derfor træder jeg ind som direktør i selskabet,” siger Janos Flösser til ITWatch.

Læs også: Er computerspil kunst eller kolde kontanter?

Promentum Capital er investor i Crey Games, men den dobbeltrolle, som Janos Flösser nu kommer til at sidde i, er endnu ikke afklaret. I første omgang skal den nye strategi søsættes, og efterfølgende vil Janos Flösser og investorerne bag fonden afgøre, hvad der skal ske fremadrettet.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY