You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Healthtech-startup indgår samarbejde med stort forsikringsselskab

@Erik

Den danske mental sundhedsapp, MY INNER ME, har indgået et samarbejde med Danica Pension. Startuppets løsning skal hjælpe endnu flere forsikringskunder med at forbedre trivsel i familien.

Den danske mental sundhedsapp, MY INNER ME, har indgået et samarbejde med Danica Pension. Startuppets løsning skal hjælpe endnu flere forsikringskunder med at forbedre trivsel i familien.

Health tech-startuppet og sundhedsappen, MY INNER ME, der er udviklet til mental selvhjælp hos forældre og børn i grundskolen, har netop stolt indgået et nyt samarbejde med forsikringsselskabet Danica Pension.

Det oplyser startuppet i en pressemeddelelse.

Læs også: Det startede som et kommunalt digitaliseringsprojekt. Nu vil Ugens Startup udbrede løsningen globalt

Gennem partnerskabet kan kunder med Danica Pensions sundhedspakke få adgang til MY INNER ME’s app og et nyt værktøj til at at forbedre den mentale sundhed og trivsel i familien.

“Vi er begejstrede for at samarbejde med Danica Pension og bringe vores værktøjer til endnu flere familier,” siger Marie Ulstrup, psykolog og CEO for MY INNER ME.

“Mental sundhed er afgørende for børns udvikling og trivsel, og dette samarbejde gør det muligt for os at støtte flere børn og deres forældre,” fortsætter hun.

Stort potentiale i digital sundhed

Også i Danica Pension vækker partnerskabet begejstring.

Læs også: Virtual reality, AI og data: Psykiatrien står på tærsklen til en ny digital æra

Forsikringsselskabet ser nemlig store muligheder i flere digitale løsninger inden for mental sundhed.

”Vi kan se et stort potentiale i digitale hjælpemidler, når det kommer til mental sundhed, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde vores kunder at benytte app’en fra MYiNNERME. Muligheden for digital selvhjælp ser vi som et godt supplement til vores familierådgivning, hvor vores kunder får bred og hurtig hjælp til at skabe bedre trivsel i familien,” fortæller Camilla Thind Sunesen, Danica Pensions direktør for sundhedsudvikling.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY