Kan du mærke det?: Riised har sat turbo på vores website

Kim Rosendal, stifter og direktør af Riised, som har stået for at hastighedsoptimere TechSavvy.media.
@Redaktionen
Et hurtigere site gør forhåbentlig din læseoplevelse bedre. Samtidig smitter hastighedsoptimeringen af på alt fra SEO til markedsføring på sociale medier. Læs vores oplevelse med at blive hurtigere her.

Sponsoreret: Riised har udført en gratis hastighedsoptimering TechSavvy.media. Til gengæld deler vi her vores oplevelse med samarbejdet.


Lagde du mærke til, hvor hurtigt artiklen her dukkede frem på din skærm? 1,8 sekunder, hvis du læser med fra mobilen, eller 0,4 sekund på en computer. Når man spørger Googles ”PageSpeed Insigts”, er det i den gode ende. Men sådan var det ikke for bare et halvt år siden.

Gennem næsten seks år har vi udgivet et hav af historier om startupøkosystemet her på platformen. Sitet er løbende blevet forbedret i stort og småt. Nye systemer er kommet til for at give jer en bedre oplevelse – og for at lette vores arbejde. Men det betød også, at vi sidste sommer måtte indse, at sitet var ved at blive for tungt og for langsomt. Især på mobilen, hvor det kunne tage 5-10 sekunder, før man fik lov til at læse med.

Tilfældet ville, at vi nogenlunde samtidig med erkendelsen stødte på Kim Rosendal, som netop havde stiftet virksomheden Riised. En ny tech-virksomhed hvis eneste mission er at gøre hjemmesider hurtigere. Og han var sikker på, at han med sin no cure/no pay-model kunne levere så gode resultater, at han tilbød at optimere siden gratis, hvis bare vi ville dele oplevelsen med jer.

Og lad os bare afsløre med det samme: Riised har formået at øge farten markant:

Resultater af hastighedsoptimering på TechSavvy.media - udført af Riised.

Forbedret SEO og lavere bounce rate

Først og fremmest håber vi, at det hurtigere site betyder en bedre oplevelse for dig som læser. I hvert fald er vi på redaktionen svært begejstrede for, hvor hurtigt det er blevet at navigere rundt.

Men forbedringerne handler ikke kun om den oplevede fart som bruger. I vores indledende artikel i sommer foralte Kim om seks konkrete fordele ved at blive hurtigere: Bedre brugeroplevelse, bedre effekt af SEO, lavere annoncepris, større organisk reach på sociale medier, bedre selvbetjening og bedre skalering.

Læs også: Hastighedsoptimering er den glemte hellige gral for digitale virksomheder. Her er 6 konkrete fordele ved et hurtigere website

Det betyder selvfølgelig ikke, at hastighedsoptimering er en mirakelkur, som løser alt. Men vores site er indiskutabelt blevet hurtigere. Og siden implementeringen af forbedringerne er vores bounce-rate faldet, mens vores organiske SEO-placeringer er steget 294 procent.

Bounceraten er ikke forsvundet, men faldet støt siden vi fik hastighedsoptimeret sitet.
Analysen af vores organiske placering fra Morningscore siger, at vores organiske SEO-værdi er steget 294%

En vigtig forbedring som ikke kan stå alene

TechSavvy.media er en platform med mange tusinde undersider i forskellige formater. Trods de mange sider, formater og konstante ændringer og opdatering har processen med at hastighedsoptimere for vores vedkommende været smertefri.

Optimeringen gik i gang sidste sommer, og langt størstedelen af forbedringerne var implementeret på få uger. Efterfølgende har vi ad nogle omgange haft cache-problemer som gjorde, at nogle billeder ikke blev vist korrekt. Men her har dialogen med Riised været utroligt glat, og problemerne er hver gang blevet løst hurtigt.

Som nævnt tidligere, kan vi her et halvt år senere for alvor begynde at se resultater, som vi i hvert fald til dels må give hastighedsoptimeringen æren for. Og vi står seks måneder efter optimeringen stadig med et site, som i hvert fald i Googles øjne er lynhurtigt. Optimeringerne virker altså også på den mellemlange bane, selvom vi hele tiden tilføjer og ændrer på sitet.

Det betyder selvfølgelig ikke, at hastighedsoptimeringen kan stå alene.

Uanset hvilken type virksomhed du driver, kræver det et hav af strategier at tiltrække brugere og konvertere til salg. Hastighedsoptimering er én af dem. Og Riised mener, at et hurtigt site er grundstenen for alt det andet, man gør. For hvis Google og Facebook synes, at din hjemmeside er for langsom, bliver det sværere at få succes på deres platforme, uanset om du arbejder med organisk reach eller betalt annoncering. Deloitte har faktisk lavet en undersøgelse som viser, at 0,1 sekund hurtigere load-tid øger konverteringsraten med 8 procent.

For vores vedkommende er der ingen tvivl: Hastighedsoptimeringen har været en effektiv forbedring, som vi forventer os stor effekt af i mange måneder endnu.


Om Riised:

  • Riised er udelukkende specialiseret i hastighedsoptimering af hjemmesider: Det er virksomhedens eneste ydelse, hvorfor de tilbyder hurtige optimeringer med målbare resultater.
  • Har siden start over 200 hastighedsoptimeringer – blandt andet for Grejfreak.dk, Paustien og MamaMilla. Du kan finde flere cases her.
  • Riised hastighedsoptimerer WordPress, Shopify, Magento og DanDomain.
  • Riised er i øjeblikket på vej til Sverige med løsningen, og har planer om at rykke internationalt i en nær fremtid.

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY