Startup Central rejser ny million-investering efter kraftig vækst

@sebastian
En massiv vækst i medlemstallet har fået fonden Bjergegaard & Co. til at geninvestere i iværksætterplatformen og -netværket Startupcentral.dk.

Tilbage i december sidste år investerede fonden Bjergegaard & Co. et millionbeløb i Startup Central. Siden da er det gået stærkt for iværksætterplatformen, og derfor har investeren igen haft tegnebogen fremme for at investere endnu et millionbeløb i virksomheden.

“Vi har valgt at lave en investering mere i Startup Central, fordi medlemsbasen er vokset med 50 procent, siden vi gik ind med den første investering for få måneder siden. Det vidner om et stort behov og et oplagt potentiale,” siger Martin Bjergegaard.

Læs også: Startup Central rejser millioninvestering: ”Flere skal have mulighed for at lykkes som iværksætter”

Og når fonden investerer i Startup Central er det ikke kun med fokus på virksomhedens vækst, men samtidig med et godt øje til hele iværksætter-Danmark:

“Vores motivation for at investere i Startup Central er, at Danmark har brug for flere iværksættere. Det er udfordrende at være iværksætter i dagens Danmark, og man må indgå i netværk for at kunne klare sig. Startup Central er det private initiativ her i landet, som vi synes er bedst til at støtte op om nye iværksættere, og hjælpe dem til at lykkes,” siger Martin Bjergegaard.

Millionbeløb til udvikling

Det nye millionbeløb skal investeres i produkt og indhold til netværksplatformen, så missionen om at give alle lige ret og mulighed for at blive iværksætter kan indfries. En mission der flugter glimrende med, at Startup Central på samme dag som investeringen landede udgav sin nye netværksapp “Startup Lounge”.

“Startupcentral.dk modtager endnu en millioninvestering, og det sker samme dag som iværksætterplatformen lancerer den nye app, så du kan tage hele dit medlemskab og netværk med i lommen på din rejse som selvstændig iværksætter,” forklarer Karsen Koed.

Founderen selv, Anders Fogh, er meget stolt over geninvestering og siger således om den nye kapital:

”Jeg ser fondens ekstra kapitaltilføjelse, som et kæmpe skulderklap. Vi skal polstre os, og vi skal udvikle os til at være mere værdifulde for iværksætteren, end vi allerede er. Jeg mener, at behovet for forretningsudvikling on demand er fremtiden for alle virksomhedsejere. Så i løbet af det næste års tid, vil man se Startup Central i langt flere henseender,” siger han.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY