You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

TechBBQ

TechBBQ offentliggør datoer og sætter større fokus på forretningsforbindelser

@jakob

Årets TechBBQ arrangerer flere workshops, roundtables og andre netværksaktiviteter, der skal styrke iværksætternes lokale og globale forretningsforbindelser end nogensiden før. Og så finder Danmarks største iværksætterinitiativ sted i Øksnehallen den 24. og 25 september. 

Read English article here.

Når Danmarks største tech iværksætterfestival og græsrodsinitiativ for sjette år i træk løber af stablen til september, forventer teamet bag TechBBQ at facilitere flere end 1.500 forretningsorienterede netværksaktiviteter på kryds og tværs af danske og internationale startups, scaleups, investorer, VC’er, corporates og talenter.

Det er en stigning på hele 363 pct. sammenlignet med sidste år, hvor 440 netværksmøder blev registerede.

Det rigtige sted på det rigtige tidspunkt

TechBBQs co-founder og formand for styregruppen, Klaus Nyengaard forklarer om overvejelserne bag de store netværksambitioner.

“Vores eksistensberettigelse som græsrodsbevægelse er, at vi som en del af økosystemet vil støtte økosystemet, og vi har besluttet os for, at i 2018 skal vi have endnu større fokus på at styrke startups forretningsforbindelser via flere værdiskabende netværksaktiviteter. Det tror vi, kan hjælpe os alle. Det er jo en forudsætning for vækst at møde de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt. Uanset om man skal finde sine første investeringskroner, hente en stor virksomhed som kunde eller bruge hjælp til at etablere sig på nye markeder, så kan man finde den rigtige person til TechBBQ. Og selvom vi er en mindre græsrodsorganisation, er vi alligevel efterhånden også kendt for hvert år at have et solidt mix af danske og internationale gæster, beslutningstagere fra scaleups, de største virksomheder og nogle af de bedste investorer i Europa, der bidrager positivt til det danske økosystem, siger TechBBQs co-founder og formand for styregruppen,” siger Klaus Nyengaard og fortsætter.

“Det er ligeledes vores erfaring, at mange netop deltager til TechBBQ af nævnte grunde. Derudover viser en række undersøgelser som f.eks.Global Entrepreneurship Index 2018, at spillerne i det danske økosystem scorer lavt på networking og internationalisering. Og det er et vigtigt element i vores vision ift. at hjælpe økosystemet med netværk og globalt udsyn. Derfor giver det mere end god mening, at vi stiller endnu skarpere på at formalisere og facilitere flere netværksorienterede aktiviteter, som kan styrke startups og andre entreprenørers vækstpotentialer”.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY