This post is also available in: English

NETVÆRKSPROGRAM:

Cybersikkerhed

Gennem cases og hands-on-erfaring klæder vi dig på til din virksomheds fremtidige Cybersikkerhed.

Vi går i dybden med, hvordan du og din organisation i nutidens og fremtidens samfund forholder jer til cybersikkerhed i takt med den øgede digitalisering og teknologiske udvikling.

Cybersikkerhed er kommet øverst på dagsordenen hos de fleste myndigheder, organisationer og private virksomheder. Politiske spændinger, nye digitale teknologier og den gennemgående digitalisering af vores samfund og virksomheder lægger et øget pres på vores sikkerhed . Men hvordan forholder vi os som organisationer til det stigende trusselsbillede og øgede behov for at sikre vores fysiske og digitale infrastuktur? 

Dette netværk henvender sig til ledere og beslutningstagere med fokus og ansvar for organisationens sikkerhed. Vi dykker ned i relevante emner og kigger på de strategiske muligheder og udfordringer på sikkerhedsområdet. 

Hvordan prioriterer vi bedst, når svære beslutninger skal træffes og budgetterne er pressede? Hvordan positionerer vi sikkerhed i organisationen og skaber en stærkere sikkerhedskultur? Og hvordan forholder vi os til nye trusselsbilleder, reguleringer, teknologier, som stiller nye krav til vores organisatoriske setup?

Dét er fokus i vores ledernetværk for cybersikkerhed.

Program 2023

5. SEPTEMBER 2023, KØBENHAVN

Awareness-træning & Sikkerhedskultur


Hvordan skaber vi en stærk sikkerhedskultur i vores organisationer? Hvordan gør vi IT-sikkerhed interessant på tværs af organisationen? Og hvordan mindsker vi de menneskelige fejl, som ofte er skyld i sikkerhedsbrud?

Det er spørgsmålene, når vi skal møde Claus Bartholin, CISO i Lemvigh-Müller, som gennem intensiv awareness-træning, har skabt en organisationskultur, hvor sikkerhed er naturlig del af hverdagen.

Claus Bartholin, Head of IT-Security and Chief Information Security Officer, Lemvigh-Müller
Claus Bartholin
Head of IT-Security & CISO, Lemvigh-Müller

14. NOVEMBER 2023, KØBENHAVN

NIS 2 – Hvordan bliver vi klar?

NIS2-direktivet skal snart behandles i folketinget og skal være implementeret d. 17. oktober 2024.

Men hvad betyder det for danske virksomheder? Hvordan forebereder vi os bedst muligt? Og hvordan kommer vi i gang med i vores egen organisation?

Vi dykker ned i EUs direktiv på net- og informationssikkerhed fra virksomhedens synspunkt.

Morten Eeg Nielsen
Morten Eeg Nielsen
Security Advisor, Globeteam

18. JANUAR 2024, KØBENHAVN

IT-sikkerhed på direktionsgangen?

Til dette møde vil Torben Kjær, Group CIO hos Aller, dele sine erfaringer omkring, hvordan man kan få sin direktion og bestyrelse til at prioritere cybersikkerhed højere, både strategisk og økonomisk.

​Vi vil til møde dele råd/tips og erfaringer i, hvordan man bliver bedre til at lede opad i en organisation, samt få formidlet cybersikkerhed som en central del af både forretningen og det strategiske. Torben vil tage udgangspunkt i sine egne erfaringer og konkrete cases, hvor det er lykkes at bringe cybersikkerhed helt ind i kerneforretningen.

Torben Kjær, Group CIO, Aller
Torben Kjær
Group CIO, Aller

Moderator

Alle møderne faciliteres af en fast facilitator og med besøg af en toneangivende aktør på nicheområdet, der deler egne erfaringer og lægger op til diskussion.

Moderatoren er Jeffrey Saunders, ekspert i strategisk fremtidsforskning og IT-sikkerhed. Han har erfaring fra både ind- og udland og arbejder til dagligt som adm. direktør hos Nordic Foresight.

Jeffrey har en baggrund fra blandt andet Instituttet for Fremtidsforskning, Strategic Assessment Center (SAIC) og som rådgiver for USAs Office of the Secretary of Defense (Pentagon).

Deltagelse & Medlemskab

Medlemskab af et Netværk tegnes forud og dækker 4 netværksmøder og summit. Vi prioriterer kvalitet og læring i vores netværk. Møderne er fortrolige og ingen oplysninger videregives til tredjepart.

Artikler om cybersikkerhed på TechSavvy.media