You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Startup har haft succes med at sende danske praktikanter til udlandet

@Adam

Anyday har fundet frem til en opskrift, hvorpå de kombinerer et udenlandseventyr med arbejde.

Anyday har fundet frem til en opskrift, hvorpå de kombinerer et udenlandseventyr med arbejde.

This post is also available in: English

Anyday har siden 2020 givet 16 praktikanter muligheden for, at udforske deres fagområde i en international kontekst. Under praktikforløbene får praktikanterne mulighed for at forfine deres faglige færdigheder, samtidig med at de får en kulturel oplevelse.

Startuppen har kontor i Chiang Mai, hvor de danske praktikanter får mulighed for at arbejde sammen med ansatte fra Thailand, Rusland og USA. Flere af praktikanterne er dernede som en del af deres uddannelse på Dania Erhvervsakademi, og et ophold varer typisk mellem 6-8 måneder.

Jonas Overgaard, administrerende direktør hos Anyday, har siden begyndelsen været en stærk fortaler for at have praktikanter. Han mener, at Anyday skiller sig ud, og at deres  praktikprogram i Thailand medfører, at stærke praktikanter vil vælge dem til. 

Han nævner, at der til august starter 6 nye praktikanter, og at flere af de tidligere praktikanter er også blevet fastansat.

“Vi ser vores praktikanter som en vigtig del af teamet, der hjælper os med at tænke anderledes og bidrager til vores kontinuerlige udvikling,” forklarer Jonas Overgaard.

Fem gode råd fra Anyday

1. Få styr på arbejdsvisum: Det er vigtigt at sikre, at praktikanterne har de nødvendige tilladelser og dokumenter for at arbejde i udlandet for at få et godt praktikforløb.

2. Boligsituation: Det er en god idé at hjælpe praktikanterne med at finde et passende sted at bo, da det bidrager til deres trivsel og tryghed under opholdet.

3. Sociale arrangementer: Det er vigtigt at inkludere praktikanterne i sociale arrangementer fra starten for at skabe et inkluderende miljø, der fremmer samarbejde og teamånd.

4. Vejledning: At tilbyde praktikanterne løbende og relevant vejledning under deres ophold er nøglen til deres faglige udvikling.

5. Kulturel integration: At fremme forståelse og respekt for værtslandets kultur og normer er med til at gøre praktikoplevelsen mere berigende og meningsfuld.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY