You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

This post is also available in: English

The Guide (2023)

This post is also available in: English

Et overblik over det danske startup økosystem | Powered by Heyfunding & TechSavvy.media

 Antallet af succesfulde startups og scaleups fra Danmark er eksploderet. Der dannes fællesskaber over hele landet, og antallet af interessenter og initiativer, der omgiver økosystemet og støtter den vilde vækst, er fantastisk. På få årtier er startup-økosystemet vokset fra at være lidt af en kuriositet til en blomstrende del af det danske erhvervsliv.

Den eksplosive vækst og evige omskiftelighed gør det fantastisk at være en del af økosystemet. Men det det gør det også til at jungle at navigere i.

Derfor er TechSavvy.Media og Heyfunding gået sammen om denne første udgave af “The Guide – A comprehensive overview of the Danish startup ecosystem”. En guide bygget på toppen af Heyfundings kortlægning af startup-økosystemet og Techsavvys redaktionelle og startup-orienterede ekspertise.

God læselyst!

The Guide (2023)

20. marts, 2023

Sponseret AF:

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.